LAGERBEHOV

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Importør, sælger eller håndværker med lagerbehov.

Har du succes med din webshop, og er garagen blevet for lille til dit lagerbehov, kan TMC Lager & logistik hjælpe dig med sikre lagerfaciliteter og distribution af dine varer. Du slipper for opbevaring, optælling, pakning og forsendelse, og frigør dermed plads og tid, til at gøre det du er bedst til og. Vi kan også hjælpe, hvis du er kørende sælger eller håndværker med lagerbehov.

Detailhandel med lagerbehov

Er du en virksomhed med et midlertidigt lagerbehov, f.eks. en strøgbutik, der har købt ind til julehandlen, kan vi også hjælpe. En af de store fordele ved et lagerhotel er, at du ikke behøver bekymre dig om varierende lagerbehov – uanset mængden af varer og tidspunktet på året har vi pladsen og ekspertisen til sikker opbevaring og videredistribuering.

Blandt vores kunder er en række store danske og udenlandske virksomheder med vekslende lagerbehov.

Kontakt os på mail eller tlf. 70 23 72 93 for en uforpligtende samtale om dit lagerbehov.

Opbevaring af messeudstyr og kontormøbler

Foruden detailhandel og produktionsvirksomheder har vi kunder, som har brug for opbevaring af reklameartikler, f.eks. messeudstyr og vareprøver, samt inventar, f.eks. overskydende kontormøbler i forbindelse med en flytning. Vi tilbyder også sikker opbevaring af arkiver. Uanset art og mængde kan vi tilgodese dit lagerbehov.

Vekslende lagerbehov er normen

I en tid hvor hurtig forandring er den eneste konstant, er skiftende lagerbehov blevet normen for mange virksomheder. Ved at outsource lagerfunktionen til os betaler du kun for den plads, du bruger nu og her. Du bliver hurtig og smidig, når du kan gøre dine lageromkostninger variable.

Har du planer om at udvide, kan vores optimalt beliggende lagerhotel være det helt rigtige svar på dit lagerbehov. Du opnår en høj fleksibilitet i lagerfunktionen og binder ikke formuer i materiel og mandskab, der måske ikke udnyttes optimalt. Udover at få reduceret dine omkostninger, får du større fokus på din egen produktion, når du ikke med jævne mellemrum skal tænke på tilpasning af dit lagerbehov.