LAGERPLADS

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Rummelig lagerplads på Sjælland

Knap en time fra Storbæltsbroen og København tilbyder TMC Lager & logistik en rummelig lagerplads med optimal beliggenhed på Sjælland.
Hos TMC Lager & logistik har vi stor erfaring med at drive lagerplads centralt på Sjælland og kan derfor tilbyde de bedste og mest sikre løsninger på markedet. Vores lagerplads på Sjælland er målrettet erhverv, og både små og store virksomheder gør brug af vores service.

Ring og få en uforpligtende snak om jeres behov for lagerplads på Sjælland –

Vi kan give et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Sæsonvarer og inventar

Har I brug for ekstra plads til opbevaring af inventar i forbindelse med en flytning, kan I benytte vores lagerplads på Sjælland i kortere eller længere perioder. Vores kunder i og uden for Sjælland bruger den sikre lagerplads til opbevaring af arkiver, udstillings genstande og sæsonvarer.

Spar penge ved outsourcing af lagerfunktionen

Blandt vores kunder er også virksomheder, der har valg at outsource hele deres lagerfunktion. Hvis dit lagerbehov ikke er stort nok til at retfærdiggøre høje fast omkostninger, eller hvis dit behov for lagerplads på Sjælland er vekslende, er det en stor fordel at outsource lagerfunktionen.

Hos TMC Lager & logistik betaler du kun for den plads, du bruger. Ved at benytte vores lagerplads på Sjælland kan du med andre ord gøre dine lageromkostninger variable, hvilket frigør en masse ressourcer i din virksomhed til at fokusere på vareindkøb, produktion og salg.