LAGERHOTEL

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Lagerhotel midt på Sjælland

TMC Lager & logistik er et lagerhotel beliggende i hjertet af Sjælland, nærmere bestemt i Kirke Hyllinge mellem Holbæk og Roskilde. Har du brug for et fjernarkiv eller opbevaring af inventar eller varer til din butik, er et lagerhotel centralt på Sjælland den helt rigtige løsning. Vi ligger en times kørsel fra København og Storebæltsbroen.

Effektivt og sikkert lagerhotel på Sjælland

TMC Lager & logistik har mange års erfaring med at drive lagerhotel på Sjælland og varetager opgaven samvittighedsfuldt med en blanding af klassisk logistik og moderne løsninger. Vi klarer alle logistikopgaver, effektivt og sikkert, med et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris. Det fleksible lagerhotel på Sjælland tilbyder omfattende forsikringsdækning.

Kontakt os på mail eller tlf. 70 23 72 93, hvis du har brug for et lagerhotel på Sjælland.

Kunder i hele landet

Mange af vores kunder er fra Sjælland, men uanset hvor i landet du er fra, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at benytte vores lagerhotel. Som virksomhed i Jylland, kan man hurtigt få brug for et fjernlager og dermed et lagerhotel på Sjælland, hvis det er hér kunderne er.

For detailhandelen kan et lagerhotel på Sjælland være en optimal løsning, da det ofte varierer meget, hvor meget plads man har brug for, eksempelvis i julehandlen eller sommerperioden.