OPBEVARING

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Opbevaring for erhverv på Sjælland

TMC Lager & logistik er placeret i centrum af Sjælland, hvor vi kan tilbyde præsentable lagerfaciliteter nær København og Storebæltsbroen. Vi har mange års erfaring med at drive lagerfaciliteter på Sjælland og varetager opgaven samvittighedsfuldt med en blanding af klassisk logistik og moderne løsninger.

Kontakt os på mail eller tlf. 70 23 72 93, hvis du har brug for professionelle lagerfaciliteter på Sjælland.

Lagerstyring og transport

Foruden optimal lagerstyring og sikker opbevaring på Sjælland tilbyder vi pakning og transport af dine varer.
Er hverdagens varehåndtering blevet for tidskrævende for din webshop, eller er der tale om store variationer i mængden af varer, kan outsourcing af pluk og pak være en god løsning. Vores erfarne lagermedarbejdere håndterer små og store produktmængder fra varemodtagelse til plukning, pakning med de relevante forsendelsespapirer. Ved modtagelse af varen overføres alle indkomne data elektronisk til dig, så du altid har styr på lagertal og restordrer. Når ordren afgår fra lageret, informeres du og evt. din kunde direkte.

Opbevaring af sæsonvarer på Sjælland

Hvis du har et akut pladsproblem, tilbyder TMC Lager & logistik opbevaring på Sjælland. Vores lagerhotel er målrettet erhverv, og både små og store virksomheder har i mange år haft brug for midlertidig opbevaring på Sjælland. Vi tilbyder fleksible og sikre opbevaringsløsninger i bygninger, der er specielt egnet til formålet. Uanset om du har brug for opbevaring af små eller store mængder, kan du finde den rette løsning hos os. Du kan leje lagerplads i præcis det tidsrum, du har brug for. Blandt vores kunder er også virksomheder, der outsourcer hele deres lagerfunktion.

Har du brug for opbevaring af inventar eller varer til din butik på Sjælland, er TMC Lager & logistik den helt rigtige løsning. Vi ligger blot en times kørsel fra København, Storebæltsbroen og godsterminalen i Høje Tåstrup.

Ring på tlf. 70 23 72 93 hvis du har brug for opbevaring af sæsonvare.

Udover opbevaring af sæsonvarer og lagerrum for virksomhedens kørende sælgere eller din webshop, kan vi hjælpe med opmagasinering af udstillingsmaterialer til din næste messe, overskydende kontormøbler samt sikker arkivering af dokumenter.