PICK PACK

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Outsourcing af pick pack

Er hverdagens varehåndtering blevet for tidskrævende for din webshop, eller er der tale om store variationer i mængden af varer? Så kan outsourcing af pick pack være en god løsning. Pick pack er en del af supply chain management processen, der primært bruges ved håndtering af varer i detailhandelen. Pick pack håndterer små og store produktmængder, varemodtagelse, plukning, pakning med de relevante forsendelsespapirer.

Pick pack for netbutikker og fysiske butikker

TMC Lager & logistik tilbyder pick pack service til alle typer af virksomheder. Outsourcing af pick pack er særlig relevant for webshopejere. De mange e-butikker gør i stigende omfang brug af fleksible lagerløsninger.

Vores pick pack service er ikke blot rettet mod netbutikker og anden detailhandel, men mod alle virksomheder, der bruger for mange ressourcer på plukning og pakning af varer, og som derfor gerne vil outsource deres lager og logistik. Vi tilbyder lagerløsninger til konkurrencedygtige priser, så selv enkeltmandsvirksomheder kan få glæde af outsourcing.

Ring på tlf. 70 23 72 93 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med pick pack.

Gør dine lageromkostninger variable

Blandt vores kunder er også større virksomheder, der ikke ønsker at binde sig til store faste lageromkostninger. Ved outsourcing af pick pack til TMC Lager & logistik opnår de den store frihed og fleksibilitet, der ligger i at gøre deres lageromkostninger variable. På vores lagerhotel køber du lige præcis det antal kvadratmeter/pallepladser, du har brug for. Hvis dit lagerbehov ikke er stort nok til at retfærdiggøre høje fast omkostninger, eller hvis dit behov for lagerplads er skiftende, er det en stor fordel at sende dine varer på lagerhotel med pick pack.

Erfarne og pålidelige medarbejdere

I mindre virksomheder er pick pack funktionen ofte et lavtlønsarbejde, der varetages af praktikanter eller lignende, men det er sin sag at laste en palle med varer, så de ikke fylder mere end højst nødvendigt eller bliver beskadiget.
TMC Lager & logistik har erfarne lagermedarbejdere som sikrer en pålidelig service. Vi sørger for varemodtagelse og opbevaring på vores lager frem til salgstidspunktet. Når varerne sælges, sørger vi for effektiv pick pack, mærkning samt lagerstyring og den endelige transport ud af lager.