PLADSMANGEL

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Midlertidig pladsmangel

Har du pladsmangel, kan TMC Lager & logistik hjælpe dig med professionelle lagerfaciliteter midt på Sjælland. Udover at løse dine problemer med pladsmangel, kan vi tilbyde lagerstyring og transport af dine varer. Vi håndterer små og store produktmængder, varemodtagelse, plukning, pakning med de relevante forsendelsespapirer. Et samarbejde med os frigør både plads og tid i din virksomhed, til at gøre det I er bedst til.

Sikker opbevaring, emballering og distribuering

Det er oplagt at bruge vores lagerhotel, hvis du har midlertidig pladsmangel, f.eks. i forbindelse med opbevaring af sæsonvarer. En af de store fordele ved at outsource lagerfunktionen er, at du ikke behøver bekymre dig om sæsonafhængig pladsmangel. Uanset mængden af varer og tidspunktet på året har vi pladsen og ekspertisen til sikker opbevaring, emballering og distribuering. Og du betaler naturligvis kun for den plads, du bruger nu og her.

Uanset virksomhedens størrelse kan vi løse jeres problemer med pladsmangel. Kontakt os på mail eller telefon for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for jer.

Alle kan få pladsmangel

Blandt vores kunder er både små og store virksomheder med pladsmangel. E-handel er i kraftig vækst, og mange webshopejere gør i stigende omfang brug af fleksible lagerløsninger, når de oplever pladsmangel. Med eget lager kan man lynhurtigt løbe tør for plads, og man kan desværre også hurtigt få alt for meget plads. I dag sker forandringerne hurtigere end nogensinde før. Derfor er det på både kort og lang sigt en eftertragtet løsning at gøre lageromkostningerne variable.

Fjernarkiv og flytning

I forbindelse med en flytning, der ofte sker i flere etaper, kan der hurtigt opstå pladsmangel. Det kan være svært at overskue, hvilke dele af inventaret, der kan bruges på det nye domicil, og hvilke der skal afsættes. I flyttefasen er det derfor en god idé at opbevare kontormøbler og andet inventar på fjernlager.

Mange af vores kunder bruger også vores lagerhotel til opmagasinering af udstillingsmaterialer og arkivering af dokumenter.