PICK OG PACK

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Helhedsløsning for pick og pack

Udtrykket pick og pack dækker over den logistiske proces, hvor varerne plukkes fra lageret ifølge en bestilling, hvorefter de pakkes til forsendelse. Når TMC Lager & logistik modtager en ordre, håndteres den i overensstemmelse med de retningslinjer, der er aftalt med kunden og sendes på det aftalte tidspunkt.

Vi har skabt helhedsløsning for pick og pack. Vi plukker varerne fra pallerne, pakker dem i den aftalte emballage, udskriver følgesedler og påsætter labels. Vi håndterer også returvarer og reklamationsbehandling ud fra de aftalte retningslinjer. Vi har gennem årene opbygget effektive rutiner for daglig modtagelse af ordrer, plukning, pakning og forsendelse.

Kontakt os på mail eller telefonisk for et uforpligtende tilbud på pick og pack.

Optimal lagerstyring

Vi modtager og kontrollerer alle varer ved ankomst til lager. Ved modtagelse af varen overføres alle indkomne data elektronisk til kunden, der således altid har det total overblik over lagertal og restordrer. Vi sørger for pick og pack, dokumenthåndtering og distribution. Når ordren afgår fra vort lager, informeres du og evt. din kunde direkte. Vores erfarne lagermedarbejdere sikrer effektiv pick og pack og sikrer en pålidelig transportservice.

Fordele ved outsourcing af pick og pack

Hos os får du professionel lagerstyring kombineret med muligheden for at gøre dine lageromkostninger variable for omsætningen. Ved outsourcing af pick og pack til TMC Lager & logistik kan du frigøre tid og plads til andre gøremål. På vores lagerhotel køber du lige præcis det antal kvadratmeter/pallepladser, du har brug for. Hvis dit lagerbehov ikke er stort nok til at retfærdiggøre høje fast omkostninger, eller hvis dit behov for lagerplads er skiftende, er det en stor fordel at sende dine varer på lagerhotel med pick og pack funktion.

I en tid hvor hurtig forandring er et grundvilkår, er skiftende lagerbehov blevet normen for mange virksomheder. Blandt vores kunder er en række små og store, danske og udenlandske, virksomheder, der ønsker hurtigt at kunne tilpasse sig nye tendenser. Har du planer om at udvide, kan outsourcing af pick og pack være den rette løsning, hvormed du undgår at binde formuer i materiel og mandskab,