LAGER OPMAGASINERING

TMC lager & logistik

Lagerstyring uden problemer

T: +45 7023 7293

Opmagasinering på Sjælland

Har du brug for opmagasinering af sæsonfølsomme varer på Sjælland, er TMC Lager & logistik den rette løsning. Vi kan også tilbyde et sikkert sted at opbevare arkiver, kontormøbler, messeudstyr osv. Vi tilbyder klimakontrolleret opmagasinering på Sjælland, så du får optimale forhold til opbevaring af f.eks. dokumenter og papirvarer.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med opmagasinering på Sjælland.

Rummeligt og fleksibelt lagerhotel

Hos TMC Lager & logistik får du fleksibel opmagasinering på Sjælland, blot en time fra København eller Storebæltsbroen. Vi tilbyder opmagasinering centralt på Sjælland til både små og store virksomheder.
Uanset om du repræsenterer en multinational koncern eller et enkeltmandsfirma, kan vi løse dine pladsproblemer. Virksomheder bruger opmagasinering på Sjælland til reklameartikler, lager til detailhandel, reservedele, arbejds- og kontorudstyr. Vi har også kunder, der outsourcer hele lagerfunktionen til os.

Sikker og fleksibel opmagasinering på Sjælland er essentielt for alle typer af virksomheder. Det kan være uhyre vanskeligt at beregne hvor lang tid, man har varer liggende på lagret, hvor meget maksimumkapacitet, der er behov for, og hvor meget man kan klare sig med som minimum. I en tid hvor hurtig forandring er den eneste konstant, er det en kæmpe fordel at gøre lageromkostningerne variable. Hos TMC Lager & logistik på Sjælland betaler I kun for de kvadratmeter I bruger til opmagasinering nu og her.

TMC Lager & logistik er den ideelle løsning for de erhverv, der har skiftende behov for opmagasinering på Sjælland. Det være sig detailhandlende, der har brug for ekstra plads i forbindelse med julehandlen eller en anden højsæson, eller webshopejere, der i en ekspansionsfase ikke vil binde sig til høje faste lageromkostninger.

Pakning og transport

Opmagasinering i vores lager på Sjælland kan kombineres med professionel ekspeditionsservice, hvor vi pakker og distribuerer jeres varer. Varemodtagelse og bestillinger kan styres automatisk via en webløsning, der samtidig giver adgang til at se aktuelle lagerbeholdninger. Jeres kunder kan bestille varer direkte hos os, eller I kan modtage ordrerne selv og efterfølgende sende dem til os.

TMC Lager & logistik har erfarne lagermedarbejdere, som sikrer pålidelig pakning og transport. Når varerne sælges, sørger vi for forsvarlig emballering, mærkning og klargøring til  endelige transport.